Reviews ( 186 )
(4,9/5)

> Brenda vd Meer,
Brenda vd Meer
Wij hebben al een mega grote verzameling halsbanden van Funky Dogs en deze shop verdient van ons een ...
23-11-2017
> Benthe van den W.,
Benthe van den W.
Super!!!
19-11-2017
> Spikey,
Spikey
Ik ben blij met mijn bandana's, heb er heel veel uit mogen zoeken! Mijn baasje is ook blij :-)
16-11-2017

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Strikken

Geef de persoonlijkheid van je hond net even iets extra's met een leuke hondenstrik van Funky-Dogs.com. In onze webshop voor honden hebben wij een ruime keuze in leuke vlinderdasjes voor puppies, kleine, middelgrote en grote honden.In onze productomschrijvingen zie je of de strikken met een band verstelbaar zijn of dat ze speciaal geschikt zijn ...

Geef de persoonlijkheid van je hond net even iets extra's met een leuke hondenstrik van Funky-Dogs.com. In onze webshop voor honden hebben wij een ruime keuze in leuke vlinderdasjes voor puppies, kleine, middelgrote en grote honden.In onze productomschrijvingen zie je of de strikken met een band verstelbaar zijn of dat ze speciaal geschikt zijn om aan de hondenhalsband de bevestigen.

Strik voor hondenhalsbanden

De exclusieve halsbandstrikken zijn met liefde handgemaakt en zijn 'dubbele' strikken die met twee elastische bandjes gemakkelijk om de bijpassende halsband te rijgen/bevestigen zijn. Deze mooie hondenstrikken voor halsbanden zijn verkrijgbaar in diverse maten in onze diervriendelijke hondenwebshop, dus geschikt voor puppies, kleine, middelgrote en grote honden. Weet je al watvoor kleur en/of motief je zoekt? Maak dan gebruik van ons handige zoekfilter aan de linkerzijde van deze pagina. Koop er een bijpassende halsband, riem, bandana of stropdas bij, zodat je voor iedere gelegenheid een ander leuk item hebt om de show te stelen. Je ziet in onze categorie halsbanden eenvoudig welke bijpassende honden-items we van iedere 'Mix & Match'-halsband hebben.

Strik hond met kraag en verstelbare vlinderdasjes

De zwarte en rode vlinderstrik met kraag zijn erg populair en verkrijgbaar in maat S en M; dus geschikt voor zowel kleine als middelgrote honden. Deze zijn eenvoudig vast te maken door middel van klitteband. Tevens hebben we hippe vlinderdasen voor honden met een verstelbare band welke je in gewenst formaat kan instellen.

Hondenstrik bruiloft

Ben je op zoek naar een hondenstrik voor jullie trouwdag? Wij hebben een ruime keuze in zwarte, witte, zilverkleurige en donkerblauwe strikken met of zonder motief. Tevens hebben we mooie handgemaakte hondensmoking-bandana's met een strik welke eenvoudig door de halsband te halen zijn door middel van een lus aan de bovenkant. Laat op deze bijzondere dag je hond lekker ruiken met een van onze heerlijke hondenparfums.

Meer

Strikken Er zijn 86 producten

per pagina
Toont 1 - 21 van de 86 items
Toont 1 - 21 van de 86 items