Reviews ( 186 )
(4,9/5)

> Brenda vd Meer,
Brenda vd Meer
Wij hebben al een mega grote verzameling halsbanden van Funky Dogs en deze shop verdient van ons een ...
23-11-2017
> Benthe van den W.,
Benthe van den W.
Super!!!
19-11-2017
> Spikey,
Spikey
Ik ben blij met mijn bandana's, heb er heel veel uit mogen zoeken! Mijn baasje is ook blij :-)
16-11-2017

Nieuwe producten

Voeding

Op zoek naar een leuke drinkbak hond of hondenvoerbak? De goedkoopste voerbakken voor honden koop je online bij ons. Wij hebben in onze hondenwebshop onder andere antischrokbakken en gewone drink- en voerbakken. De BecoBowl is gemaakt van plantenvezels, daarom volledig recyclebaar geproduceerd en afbreekbaar. De hondenvoerbakken zijn sterk, duur...

Op zoek naar een leuke drinkbak hond of hondenvoerbak? De goedkoopste voerbakken voor honden koop je online bij ons. Wij hebben in onze hondenwebshop onder andere antischrokbakken en gewone drink- en voerbakken. De BecoBowl is gemaakt van plantenvezels, daarom volledig recyclebaar geproduceerd en afbreekbaar. De hondenvoerbakken zijn sterk, duurzaam en laag geprijsd. Ook hebben wij voor de baasjes leuke bakvormen in onze hondenwebshop; maak je eigen hondenkoekjes met de bakvorm 'Paws' of lekkere 'hondenbotjes' met de aluminium mal. Ook leuk om cadeau te geven aan een hondenliefhebber. Naast deze leuke hondenartikelen hebben wij tevens verantwoorde hondensnacks in ons assortiment opgenomen.


QCHEFS is de nieuwste anti-tandplak snack in Nederland.

  • Hypoallergeen
  • Vegetarisch
  • 100% natuurlijk

Veel honden hebben last van tandplak/tandsteen of een slechte adem. Dagelijkse gebitsverzorging is daarom belangrijk. Dat kan nu door het geven van een 100% natuurlijke snack van 'QChefs'. Dit zijn gebitsverzorgende snacks op basis van zuiveleiwit, koolzaadolie, boekweit en kokos. Het zuiveleiwit Caseïne vermindert tot wel 80% van de tandplak bacteriën in de mond. De QChefs producten zijn niet alleen lekker, maar zij verbeteren tevens de mondflora, werken tegen de opbouw van  tandplak en gaan een slechte adem tegen. Verder bevatten QChefs producten weinig calorieën, zijn vegetarisch, makkelijk te verteren en zijn vrij van suikers, gluten, granen, lactose en andere toevoegingen. Omdat deze snacks hypoallergeen zijn passen deze snacks in vrijwel ieder dieet, dus geschikt voor honden met een allergie.


Kortom; QChefs snaks zijn gezond voor elke hond!

Meer

Voeding Er zijn 26 producten

per pagina
Toont 1 - 21 van de 26 items
Toont 1 - 21 van de 26 items