Reviews ( 274 )
(4,9/5)

> Marleen Van diest,
Marleen Van diest
Dino is super blij met zijn minions halsband. Kijk hem shinen :-) Baasje ook blij
19-07-2018
> Mevr. Suijkerbuijk,
Mevr. Suijkerbuijk
Nette & vlotte levering. Leuke webwinkel!
05-07-2018
> Merel V.,
Merel V.
Ontzettend mooie halsband en riem ontvangen, wat een juweeltjes! Kwispelende staartjes omdat er een ...
01-07-2018

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Voeding

Op zoek naar een leuke drinkbak hond of hondenvoerbak? De goedkoopste voerbakken voor honden koop je online bij ons. De BecoBowl is gemaakt van plantenvezels, daarom volledig recyclebaar geproduceerd en afbreekbaar. De hondenvoerbakken zijn sterk, duurzaam en laag geprijsd. Ook hebben wij voor de baasjes leuke bakvormen in onze hondenwebshop; ma...

Op zoek naar een leuke drinkbak hond of hondenvoerbak? De goedkoopste voerbakken voor honden koop je online bij ons. De BecoBowl is gemaakt van plantenvezels, daarom volledig recyclebaar geproduceerd en afbreekbaar. De hondenvoerbakken zijn sterk, duurzaam en laag geprijsd. Ook hebben wij voor de baasjes leuke bakvormen in onze hondenwebshop; maak je eigen hondenkoekjes met de bakvorm 'Paws' of lekkere 'hondenbotjes' met de aluminium mal. Ook leuk om cadeau te geven aan een hondenliefhebber. Naast deze leuke hondenartikelen hebben wij tevens verantwoorde hondensnacks in ons assortiment opgenomen; o.a. het merk QChefs en SoopaPets.

Gezonde hondensnacks

Het is schokkend om te zien hoeveel honden er lijden aan commerciële voedselgerelateerde aandoeningen zoals; obesitas, diabetes, chronische jeuk en huidallergieën. Wij bieden hondenbezitters een supergezonde traktatie die ze kunnen geven aan hun hond. Deze lekkere hondensnacks bevatten weinig calorieën, zijn diervriendelijk, voedzaam, hypoallergeen, 100% natuurlijk en zeer smakelijk. Honden zijn dol op verse groenten en fruit en deze natuurlijk hondensnacks bieden zoveel voordelen… Je wilt toch ook het beste voor je viervoeter?

Hondensnacks QChefs

Deze gezonde hondensnoepjes zijn hypoallergeen, vegetarisch en 100% natuurlijk. Veel honden hebben last van tandplak/tandsteen of een slechte adem; dagelijkse gebitsverzorging is daarom belangrijk. Dat kan nu door het geven van een 100% natuurlijke snacks van QChefs uit ons uitgebreide assortiment hondensnacks. De gebitsverzorgende snacks op basis van zuiveleiwit, koolzaadolie, boekweit en kokos zijn gezond en verantwoord voor iedere hond. Het zuiveleiwit Caseïne vermindert tot wel 80% van de tandplak bacteriën in de mond. De QChefs producten zijn niet alleen lekker, maar zij verbeteren tevens de mondflora, werken tegen de opbouw van  tandplak en gaan een slechte adem tegen. Verder bevatten QChefs producten weinig calorieën, zijn vegetarisch, makkelijk te verteren en zijn vrij van suikers, gluten, granen, lactose en andere toevoegingen. Omdat deze snacks voor honden hypoallergeen zijn passen deze snacks in vrijwel ieder dieet, dus uitermate geschikt voor honden met een allergie.

Hypoallergene hondensnacks SoopaPets

De nieuwe hypoallergene hondensnacks van Soopa zijn volledig gemaakt van groenten, fruit en kokosolie. Dit merk biedt verschillende soorten snacks voor honden aan; zoals de Bites, Chews en Sticks. Deze gezonde hondensnoepjes bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn toch bijzonder smakelijk voor iedere hond.

Meer

Voeding Er zijn 13 producten

Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items