Verzending & Retourneren

Verzending binnen Nederland

GRATIS VERZENDING VANAF € 75,-

 • Briefpost + Track&Trace € 3,95
  Sommige artikelen in onze winkel passen door de brievenbus. Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. Je bestelling wordt dan als brievenbuspakje verstuurd en je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen. 
 • Pakketpost + Track&Trace € 4,95
  We versturen je bestelling per PostNL pakketpost en je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen.

  Onze exclusieve halsbanden en riemen sturen wij uitsluitend per aangetekende pakketpost.
Levertijd
Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld? Levering de volgende werkdag, ook op zaterdag!
Voor briefpost zendingen moet je er rekening mee houden dat er op maandag geen post wordt bezorgd.

 

Verzending naar België

GRATIS VERZENDING VANAF € 75,-

 • Internationale briefpost  € 3,50
  Sommige artikelen in onze shop zijn geschikt voor verzending per internationale briefpost. Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. We kunnen bij deze optie helaas niet zelf controleren of de bestelling daadwerkelijk geleverd is dus bij deze optie neem je zelf het risico van verlies. Voor een gegarandeerde levering kun je kiezen voor de pakketpost optie.
 • Internationale Pakketpost + Track&Trace € 5,95
  Wij versturen je bestelling verzekerd & aangetekend per PostNL internationale pakketpost. Je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen.
Levertijd
Normaal gesproken worden pakketpost leveringen naar België binnen 1-2 werkdagen geleverd. Briefpostzendingen worden doorgaans binnen 2-5 werkdagen geleverd maar kunnen er in een enkele geval ook langer over doen.

 

Retourneren

Het kan zijn dat je bestelling niet naar tevredenheid is. Je kunt daarom bij ons de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug. Deze zichttermijn begint op het moment dat de bestelling bij je is afgeleverd.

Je kunt goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het online contactformulier op de website.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak daarom de producten op dusdanige wijze zodat deze niet beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Halsbanden en riemen dienen uitsluitend via pakketpost retour gestuurd te worden, het is namelijk gebleken dat deze in een envelop beschadigd kunnen raken.

Retouradres:
Funky Dogs
Julianastraat 28
5151 VV Drunen
(Nederland)

De terugbetaling maken wij direct in orde zodra we het artikel of artikelen retour hebben ontvangen.