Verzending binnen Nederland

GRATIS VERZENDING V.A. € 75,-

 • Brievenbuspakje € 3,90
  Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. Je bestelling wordt dan verstuurd als brievenbuspakje met track&trace.

  Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden! De levertijd bedraagt ca. 2-3 werkdagen.*
  Je moet er daarbij ook rekening mee houden dat er op maandag géén briefpost wordt bezorgd!

 • Pakketpost € 5,95
  We versturen je bestelling per PostNL pakketpost met track&trace.

  Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld? Volgende dag geleverd!*
  Op zaterdag en zondag vóór 17:00 uur besteld? Maandag geleverd!*
*Levertijden gegarandeerd?
Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL dus daarom zijn levertijden niet gegarandeerd! In 99% van de gevallen verloopt alles gewoon zoals gepland maar het kan een enkele keer voorkomen dat een pakket toch vertraging oploopt.

 

Verzending naar België

GRATIS VERZENDING V.A. € 75,-

 • Priority briefpost
  In verband met doorgaans te lange levertijden van Bpost bieden wij geen briefpostzending meer aan.  

 • Pakketpost € 6,95
  Wij versturen je bestelling verzekerd & aangetekend per PostNL internationale pakketpost met track&trace. Normaal gesproken worden pakketten naar België binnen 1-2 werkdagen geleverd. 
 

Retourneren

Het kan zijn dat je bestelling niet naar tevredenheid is. Je kunt daarom bij ons de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug. Deze zichttermijn begint op het moment dat de bestelling bij je is afgeleverd.

Je kunt goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het online contactformulier op de website.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak daarom de producten op dusdanige wijze zodat deze niet beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Halsbanden en riemen dienen uitsluitend via pakketpost retour gestuurd te worden, het is namelijk gebleken dat deze in een envelop beschadigd kunnen raken.

Retouradres:
Funky Dogs
Julianastraat 28
5151 VV Drunen
(Nederland)

De terugbetaling maken wij direct in orde zodra we het artikel of artikelen retour hebben ontvangen.