Goede doelen

Stichting Happy Dogs of Romania

Stichting Happy Dogs of Romania is in 2014 opgericht en heeft als doel de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Dit doen wij voornamelijk door lokale organisaties en privé-personen, die zich inzetten voor de zwerfdieren, te ondersteunen met donaties, waarmee zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren kunnen bieden.

 Kijk op hun website en kom meer te weten over hun werk.

Happy dogs of Romania 


Stichting Dierenhulp

Jaarlijks zet Stichting Dierenhulp zich keihard in om het aantal van 1200 dieren op oa. Curaçao gratis te steriliseren. Vooral de armere bevolking profiteert van deze aanpak waarbij hun huisdieren bij een team aan artsen geholpen kan worden. Deze organisatie bestaat voor 100% uit vrijwilligers.

Met de donatie van halsbanden, riemen, bandana's, led-artikelen en andere accessoires hebben we een mooie bijdrage kunnen leveren. Door deze spulletjes te verkopen hebben zij geld op kunnen halen om voer te kopen en sterillisaties uit te voeren. Kijk op hun website en kom meer te weten over hun werk.


Stichting Atlas

Op deze drukbezochte vrijwilligersdag van 'Stichting Atlas' hebben wij een kraam gehuurd en de opbrengst van de verkoop van onze hondenartikelen ging 100% naar Stichting Atlas. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en hebben genoten van alle gezelligheid! Dappere honden hebben we mogen bewonderen op de 'Cat'-walk, ondeugende viervoeters vonden we telkens terug bij onze 'proeverij' van lekkere hondensnacks ;-)... Kortom: een geslaagde dag voor mens en dier!

Meer informatie over Stichting Atlas vind je op AtlasAnimalProject.nl


Stichting AAI

In 2016 hebben wij onze 'rescue'-hond Joy een gouden mandje gegeven en wat een plezier hebben we van haar! Ze is een prachtige hond en ze lijkt net op een vos. Ze was ongeveer 1 jaar toen ze geadopteerd werd. Ze is van een ietwat bange hond veranderd in een opgewekte dappere meid.

In 2017 waren wij vrijwilliger voor Stichting AAI en hebben onder andere AAI-magazine gemaakt. Dit magazine is verspreid onder donateurs, adoptanten en klanten van Funky-Dogs.com. Wij zijn vaste donateur en hopen dat jij ook een van hun projecten steunt voor bijv. Fionna in India.

Meer informatie over deze stichting vind je op StichtingAAI.nl


Stichting SIS

Wij willen graag Stichting SIS onder de aandacht brengen; deze stichting wordt gerund door 2 dames die zich in hun vrije tijd 100% vrijwillig inzetten voor oa. dierenasiels in Spanje. Ze helpen mee hokken te bouwen, donaties in de vorm van voer, kleden en medicijnen in te zamelen, maar ook geld om sterilisaties en onderhoud te kunnen bekostigen.

Wij hebben onze bijdrage mogen leveren dmv. het doneren van financiële bijdrage, halsbanden, riemen, bandana's, voederbakken, kleden en medicatie.

Kun jij wat missen? Stichting SIS is blij met ieder hondenartikel! Meer informatie vind je op hun Facebook-pagina of op hun website.


Stichtingen die wij steunen

Onderstaande stichtingen steunen we dmv. donaties, sponsoring en het maken, drukken en verspreiden van flyers. Ze verdienen allemaal aandacht. Het zijn organisaties die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn.


Promotie

Wij bieden kostenloos onze diensten aan voor het ontwerp van drukwerk tbv. de promotie van dierendoelen. Graag werken wij samen met deze wereldverbeteraars. Promotie helpt ideologische ideeën over te brengen en naamsbekendheid te vergroten. Wij helpen ook met huisstijlontwerp, verspreiding van drukwerk en crowdfunding.

Meer informatie? Neem contact op: mail@studiovortex.nl

Zet de liefde voor dieren om in daden!
Wij helpen je graag!