Stichting Happy Dogs of Romania

Stichting Happy Dogs of Romania is in 2014 opgericht en heeft als doel de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Dit doen zij voornamelijk door lokale organisaties en privé-personen die zich inzetten voor de zwerfdieren, te ondersteunen met donaties, waarmee zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren kunnen bieden.

Help mee met:

  • Donaties;
  • Honden- en puppyvoer (alle voer is welkom!);
  • Hondenspullen, voer- en drinkbakjes, speeltjes;
  • Oude dekens, handdoeken, slaapzakken, etc;
  • Vlooien- en tekenmiddelen, ontwormingskuurtjes en geneesmiddelen.

Kijk op hun website en kom meer te weten over hun werk. Bij iedere bestelling van Funky Dogs vind je een kaartje zodat jij kunt zien hoe jij kunt helpen! Dus: help je ook mee?

 


Stichting Dierenhulp

Jaarlijks zet Stichting Dierenhulp zich keihard in om het aantal van 1200 dieren op oa. Curaçao gratis te steriliseren. Vooral de armere bevolking profiteert van deze aanpak waarbij hun huisdieren bij een team aan artsen geholpen kan worden. Deze organisatie bestaat voor 100% uit vrijwilligers.

Met de donatie van halsbanden, riemen, bandana's, led-artikelen en andere accessoires hebben we een mooie bijdrage kunnen leveren. Door deze spulletjes te verkopen hebben zij geld op kunnen halen om voer te kopen en sterillisaties uit te voeren. Kijk op hun website en kom meer te weten over hun werk.


Stichtingen die wij steunen

Onderstaande stichtingen steunen we dmv. financiële donaties, (voorgaande) collectiessponsoring en het maken, drukken en verspreiden van flyers. Ze verdienen allemaal aandacht. Het zijn organisaties die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn.


Stichting AAI

In 2016 hebben wij onze 'rescue'-hond Joy een gouden mandje gegeven en wat een plezier hebben we van haar! Ze is een prachtige hond en ze lijkt net op een vos. Ze was ongeveer 1 jaar toen ze geadopteerd werd. Ze is van een ietwat bange hond veranderd in een opgewekte dappere meid.

In 2017 waren wij vrijwilliger voor Stichting AAI en hebben onder andere AAI-magazine gemaakt. Dit magazine is verspreid onder donateurs, adoptanten en klanten van Funky-Dogs.com. Wij zijn vaste donateur en hopen dat jij ook een van hun projecten steunt voor bijv. Fionna in India.

Meer informatie over deze stichting vind je op StichtingAAI.nl


Stichting Atlas

Op deze drukbezochte vrijwilligersdag van 'Stichting Atlas' hebben wij een kraam gehuurd en de opbrengst van de verkoop van onze hondenartikelen ging 100% naar Stichting Atlas. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en hebben genoten van alle gezelligheid! Dappere honden hebben we mogen bewonderen op de 'Cat'-walk, ondeugende viervoeters vonden we telkens terug bij onze 'proeverij' van lekkere hondensnacks ;-)... Kortom: een geslaagde dag voor mens en dier!

Meer informatie over Stichting Atlas vind je op AtlasAnimalProject.nl


Promotie

Wij bieden kostenloos onze diensten aan voor het ontwerp van drukwerk tbv. de promotie van dierendoelen. Graag werken wij samen met deze wereldverbeteraars. Promotie helpt ideologische ideeën over te brengen en naamsbekendheid te vergroten. Wij helpen ook met huisstijlontwerp, verspreiding van drukwerk en crowdfunding.

Meer informatie? Neem contact op: mail@studiovortex.nl

Zet de liefde voor dieren om in daden!
Wij helpen je graag!


Stichting Podencoworld

Stichting Podencoworld Nederland is op 4 oktober 2011 opgericht. Stichting Podencoworld Nederland helpt achtergelaten, verwaarloosde en mishandelde Podenco's in Spanje. Hun team bestaat uit zeer gemotiveerde vrijwilligers die zich allemaal onbetaald en met veel enthousiasme inzetten voor het welzijn van de Podenco's in nood. De stichting beoogt geen winstoogmerk. Wij werken nauw samen met diverse dierenasielen in diverse landen, deze asielen worden met enige regelmaat door vrijwilligers van de stichting bezocht. Kijk op hun website en kom meer te weten over hun werk. Steun Stichting PodencoWorld door bij Wikkies te kopen.