Onze webwinkel

Funky-Dogs.com is een online hondenboetiek voor de Nederlandse en Belgische markt, waar je originele handgemaakte hondenaccessoires kunt kopen. 

De Australian Labradoodle die je op onze website steeds tegenkomt heet Mas, onze kameraad en model. Mas keurt zelf eerst alle producten, van halsbanden en hondenriemen tot honden bandana's en strikken. Wij halen onze inspiratie uit diverse kleurrijke culturen en trends vanuit de hele wereld. 

Funky-Dogs.com is met liefde gemaakt en we hopen dat jij ook geniet van je bezoek aan onze webshop. Wij hebben aan iedere hond gedacht; zo hebben wij heel veel hondenartikelen voor kleine en grote honden.

Wij wensen je veel plezier op Funky-Dogs.com!


Funky-Dogs.com is een website van:


Julianastraat 28
5151 VV Drunen
+31 (0) 647 140 111
mail@studiovortex.nl
www.studiovortex.nl
BTW nr. NL854733292B01
KvK-nr. 62261037


Je kunt ons ook vinden op Facebook, Instagram & Pinteresticons


Klantenservice

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. 

 +31 0 647 140 111

 mail@funky-dogs.com

 Klik voor WhatsApp-chat

 Contactformulier


 • GRATIS 4e artikel
 • Op werkdagen vóór 23.00u besteld? zelfde dag verzonden!
 • TOPservice & kwaliteit
 • 14 dagen op zicht
 • Compleet & uniek assortiment
 • Levering uit eigen voorraad
 • Wij verzenden ook op zondag


Schrijf een review

Wij zijn trots dat we al zoveel mooie reviews hebben ontvangen. We vinden het leuk dat we onze klanten blij hebben kunnen maken. Wij streven dan ook naar 100% klanttevredenheid.

Heb jij ook een artikel bij ons gekocht? Schrijf dan een review en maak kans op een mooie halsband. Jouw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. Bij iedere 200 deelnemers wordt de winnaar met de leukste review persoonlijk op de hoogte gebracht.

 • Je ontvangt automatisch je 5% kortingscode na deelname
 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht
 • Iedere keer kans op een andere leuke halsband
 • Maximaal 1 review per aankoop

Dierenwelzijn

Wij zijn zeer begaan met het dierenwelzijn in de wereld en spelen hierin een actieve rol. Zo hebben wij een zwerfhond (Joy) uit Turkije geadopteerd (via Stichting Aai). Daarnaast werken wij voornamelijk met ontwerpers en artisanen die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn. Dus met de aankoop van een halsband of riem dragen onze klanten automatisch een klein steentje bij. Wij steunen goede initiatieven d.m.v. sponsoring, donaties, petities, reclame & social media. Help je ook mee? De dieren kunnen je hulp hard gebruiken! Namens ons en de dieren: hartelijk dank!

Ons motto: LOOK GOOD. FEEL GOOD. DO GOOD.

MEER INFORMATIE


Funky Chef

Neem ook eens een kijkje in onze andere webshop: Funky-Chef.nl; FunFood horeca groothandel en dé specialist op het gebied van Aardappel Twisters, Wafels, Poffertjes en toebehoren.

MEER INFORMATIE