Pers & Media

Publicaties & Video's

Op deze pagina vind je diverse publicaties waar Funky-Dogs.com in vermeld wordt.

             


Sanoma

Margriet - Editie nr. 41

Verwen je viervoeter extra met Dierendag! Met trots vertellen we je dat onze Funky Dogs artikelen worden aanbevolen in Margriet nr. 41, deze editie is uitgekomen op 13 oktober 2016.


RTL4

KerstPromo - HondenTV


ZankYou

Dresscode voor je huisdier
met jullie trouwdag

Je huisdier is en blijft een dier, maar ook voor hem is het een hele bijzondere dag. Er zijn zoveel manieren om te laten zien dat hij echt bij jullie hoort. Er zijn heel veel geweldig leuke feestelijke gadgets, accessoires en zelfs feestelijke 'kleding' voor dieren. Wat dacht je van een strik in een bijpassende kleur, een stropdas, een mooie bloem aan de riem? Als ook je huisdier een dresscode krijgt, doe dat dan wel met respect en aandacht voor het dier, zodat hij zich niet beperkt voelt in zijn bewegingen en/of last hiervan heeft. Bekijk de website van Funky Dogs, want zij bieden fantastische accessoires en kledingstukken om jouw huisdier te kleden!

LEES HET COMPLETE ARTIKEL

Downloadbare bestanden

 

logo tbv. web - 333x122px

Heeft u ons logo nodig t.b.v. drukwerk?
Mail ons op mail@funky-dogs.com


Wij bieden kostenloos onze diensten aan voor het ontwerp van drukwerk tbv. de promotie van dierendoelen. Graag werken wij samen met deze wereldverbeteraars. Promotie helpt ideologische ideeën over te brengen en naamsbekendheid te vergroten.

Meer informatie? Neem contact op: mail@studiovortex.nl