Acties & Voorwaarden

Lopende acties

4 halen = 3 betalen

Koop 4 artikelen uit de categorie bandana's, strikken en/of stropdassen en ontvang het laagst geprijsde artikel helemaal GRATIS! Deze actie geldt maximaal 1x per bestelling.


Schrijf een review en ontvang 5% korting & maak kans op een halsband!

Heb je een artikel bij ons gekocht? Schrijf dan een leuke review op Kiyoh en maak kans op een mooie halsband. Jouw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. Bij iedere 100 deelnemers wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt. Alvast hartelijk bedankt!

  • Je ontvangt automatisch je 5% kortingscode na deelname
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht
  • Iedere keer kans op een andere leuke halsband
  • Maximaal 1 review per aankoop

SCHRIJF EEN REVIEW


Wedstrijd

Momenteel hebben wij geen lopende wedstrijden. Kom binnenkort nog eens terug!

Verlopen acties:

Winnaars fotowedstrijd 'ZOMERS'

winnaars fotowedstrijd zomers

Wij feliciteerden Prinses, Fenna, Luka en Ubbe van harte met hun welverdiende prijs voor de fotowedstrijd 'ZOMERS'! Deze knappe viervoeters hadden allemaal een mooie halsband gewonnen. Wij willen iedereen hartelijk danken voor deelname aan deze leuke fotowedstrijd.

Fotowedstrijd

Doe je mee met de Funky Dogs fotowedstrijd?

Het thema is ‘ZOMERS’

Gebruik je fantasie en laat eens zien hoe jouw hond straalt deze zomer! Al onze klanten mogen meedoen en stuur zoveel foto’s in al je wilt.

> MAIL JE FOTO NAAR MAIL@FUNKY-DOGS.COM

> VERMELD OF JE HOND EEN REU OF TEEF IS

> VERGEET DE NEKOMTREK NIET TE VERMELDEN IN DE E-MAIL

Actievoorwaarden

* Alleen Funky Dogs klanten mogen meedoen;
* Prijswinnaars worden bekendgemaakt bij 50 inzendingen;
* Maak er een zomerse foto van; lekker in de tuin, op het strand… Gebruik je fantasie!

Wat kun je winnen? 

Prijzen

Wij reiken 3x een mooie Funky Dogs halsband uit voor de winnaars van de EERSTE PRIJS. De winnaar van de TWEEDE PRIJS ontvangen een mooie halsband-bandana. Ook de 3 winnaars van de DERDE PRIJS worden verwend met een funky hondenstrik. Niemand wordt teleurgesteld, iedereen die meedoet krijgt een kortingsvoucher en is in te wisselen bij je volgende aankoop op Funky-Dogs.com.

Wil je weten wanneer er een nieuwe wedstrijd is? Like & volg onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Is jouw hond de mooiste 'Funky Dog' van het land? Doe dan mee met onze modellenwedstrijd en misschien wint je harige vriend wel een halsband, goodie bag of dubbelzijdige bandana. Stuur ons een mooie foto op van je hond met Funky Dogs-artikel en win!

Wij reiken driemaal een eerste prijs uit; 1x maat S, 1x maat M en 1x maat L. Voor de winnaar van de tweede prijs hebben we een  goodie bag samengesteld vol met leuke items voor je modebewuste viervoeter. Ook wordt de winnaar van de derde prijs niet teleurgesteld; het reutje krijgt een mooie blauwe dubbelzijdige bandana en het teefje een zalmkleurige dubbelzijdige bandana.


Actievoorwaarden

* Funky Dogs-artikel moet goed zichtbaar zijn op de foto;
* Iedere hond mag 1x meedoen;
* Mail je foto naar mail@funky-dogs.com;
* Prijswinnaars worden bekendgemaakt bij 30 inzendingen;
* Alleen hondenfoto's met Funky Dogs-artkel worden in behandeling genomen.

Wij bedanken alle viervoeters die mee hebben gedaan!
Bekijk hier alle foto's >>>Like, share & win!

De #likesharewin actie is inmiddels afgelopen en de 3 winnaars hebben de prijs in ontvangst genomen! Wil jij ook iets winnen? Ben je benieuwd naar komende acties? Volg dan onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte gesteld wordt van ons leuke acties en aantrekkelijke kortingen. Misschien is jouw viervoeter de volgende bofkont die verwend wordt!

GA NAAR ONZE FACEBOOK-PAGINA

Look good. Feel good. Do good.


Wij werken voornamelijk met ontwerpers die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn. Tevens is er reeds een bedrag gedoneerd aan zwerfdieren wereldwijd. Ook zetten wij ons als vrijwilliger in bij diverse projecten. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie vind je op onze 'Goede Doelen'-pagina