Lopende acties

4 halen = 3 betalen

4 Halen = 3 Betalen

  • Koop 4 artikelen en ontvang het laagst geprijsde artikel helemaal GRATIS!
  • Deze actie geldt maximaal 1x per bestelling.
  • Geldig op alle artikelen uit onze shop!

Schrijf een review en ontvang 5% korting & maak kans op een halsband!

Heb je een artikel bij ons gekocht? Schrijf dan een leuke review op Kiyoh en maak kans op een mooie halsband. Jouw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. Bij iedere 100 deelnemers wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt. Alvast hartelijk bedankt!

  • Je ontvangt automatisch je 5% kortingscode na deelname
  • Niet te combineren met andere acties
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht
  • Iedere keer kans op een andere leuke halsband
  • Maximaal 1 review per aankoop

SCHRIJF EEN REVIEW


Verlopen acties

Fotowedstrijd #2 'ZOMERS'

winnaars fotowedstrijd zomers
Wat kun je winnen?
Wij feliciteerden Prinses, Fenna, Luka en Ubbe van harte met hun welverdiende prijs voor de fotowedstrijd 'ZOMERS'! Deze knappe viervoeters hadden allemaal een mooie halsband gewonnen. Wij willen iedereen hartelijk danken voor deelname aan deze leuke fotowedstrijd.


Fotowedstrijd #1


Wij bedanken alle viervoeters die mee hebben gedaan!

Bekijk hier alle foto's >>>

Wil je weten wanneer er een nieuwe wedstrijd is? Like & volg onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!Like, share & win!

De #likesharewin actie is inmiddels afgelopen en de 3 winnaars hebben de prijs in ontvangst genomen! Wil jij ook iets winnen? Ben je benieuwd naar komende acties? Volg dan onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte gesteld wordt van ons leuke acties en aantrekkelijke kortingen. Misschien is jouw viervoeter de volgende bofkont die verwend wordt!

GA NAAR ONZE FACEBOOK-PAGINA

Look good. Feel good. Do good.


Wij werken voornamelijk met ontwerpers die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn. Tevens is er reeds een bedrag gedoneerd aan zwerfdieren wereldwijd. Ook zetten wij ons als vrijwilliger in bij diverse projecten. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie vind je op onze 'Goede Doelen'-pagina