Acties & Voorwaarden

Lopende acties


4 halen = 3 betalen

Koop 4 artikelen uit de categorie bandana's, strikken en/of stropdassen en ontvang het laagst geprijsde artikel helemaal GRATIS! Deze actie geldt maximaal 1x per bestelling.


Schrijf een review en ontvang 5% korting & maak kans op een halsband!

Heb je een artikel bij ons gekocht? Schrijf dan een review en maak kans op een mooie halsband. Jouw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. Bij iedere 200 deelnemers wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt. Alvast hartelijk bedankt!

  • Je ontvangt automatisch je 5% kortingscode na deelname
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en het wordt op onze Facebookpagina bekend gemaakt
  • Iedere keer kans op een andere leuke halsband
  • Maximaal 1 review per aankoop

SCHRIJF EEN REVIEW


Wedstrijd

Momenteel zijn er geen wedstrijden. Wil je weten wanneer er een nieuwe wedstrijd is? Like & volg onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verlopen actiesIs jouw hond de mooiste 'Funky Dog' van het land? Doe dan mee met onze modellenwedstrijd en misschien wint je harige vriend wel een halsband, goodie bag of dubbelzijdige bandana. Stuur ons een mooie foto op van je hond met Funky Dogs-artikel en win!

Wij reiken driemaal een eerste prijs uit; 1x maat S, 1x maat M en 1x maat L. Voor de winnaar van de tweede prijs hebben we een  goodie bag samengesteld vol met leuke items voor je modebewuste viervoeter. Ook wordt de winnaar van de derde prijs niet teleurgesteld; het reutje krijgt een mooie blauwe dubbelzijdige bandana en het teefje een zalmkleurige dubbelzijdige bandana.


Actievoorwaarden

* Funky Dogs-artikel moet goed zichtbaar zijn op de foto;
* Iedere hond mag 1x meedoen;
* Mail je foto naar mail@funky-dogs.com;
* Prijswinnaars worden bekendgemaakt bij 30 inzendingen;
* Alleen hondenfoto's met Funky Dogs-artkel worden in behandeling genomen.

Wij bedanken alle viervoeters die mee hebben gedaan!
Bekijk hier alle foto's >>>Like, share & win!

De #likesharewin actie is inmiddels afgelopen en de 3 winnaars hebben de prijs in ontvangst genomen! Wil jij ook iets winnen? Ben je benieuwd naar komende acties? Volg dan onze Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte gesteld wordt van ons leuke acties en aantrekkelijke kortingen. Misschien is jouw viervoeter de volgende bofkont die verwend wordt!

GA NAAR ONZE FACEBOOK-PAGINA

Bij ons shop je diervriendelijk

Bij ons shop je diervriendelijk want wij houden van alle dieren! Wij zijn van mening dat leder niet nodig is voor de productie van een duurzame, stevige halsband of hondenriem. Wij hebben genoeg leuke, stevige en duurzame hondenartikelen van katoen, nylon, fluweel en nog veel meer alternatieven op leer. Ook is er reeds een bedrag gedoneerd aan Spaanse zwerfdieren bij aankoop van diverse halsbanden en hondenlijnen; hiervan wordt een melding gemaakt bij het desbetreffende product.


Waardebonnen

Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau van Funky-Dogs.com, maar kun je nog geen keuze maken? Geef dan een waardebon cadeau, dan kan de ontvanger zelf een cadeau naar keuze uitzoeken. Wij hebben waardebonnen van 10, 20 & 25 euro. De waardebon zal gratis verzonden worden.

WAARDEBON BESTELLEN

  • Waardebon blijft na aankoop 1 jaar geldig
  • Leuk voor de hond maar ook voor 't baasje