• Nieuw
blauwe led halsband waterdicht
  • blauwe led halsband waterdicht
  • blauwe led halsband waterdicht kopen
  • led halsbanden waterdicht

Halsband waterdicht LED USB blauw

€ 29,95
Inclusief belasting

Met deze hondenhalsband waterdicht LED blauw USB oplaadbaar lopen jullie veilig op straat in het donker. 

Maat
Aantal
op voorraad

4 halen = 3 betalen

Voor 23u besteld = dezelfde dag verzonden!
Levering uit eigen voorraad
Zichttermijn 14 dagen
all protector spray

Hondenhalsband waterdicht LED blauw USB oplaadbaar

Met deze hondenhalsband waterdicht LED blauw USB oplaadbaar lopen jullie veilig op straat in het donker. Deze led halsbanden zijn gemaakt van nylon en kunnen een trekkracht van ongeveer 100 kg aan, dus ook voor grote honden die hard trekken zijn deze lichtgevende hondenhalsbanden een must-have om de donkere, winterse avonden van de buitenlucht te kunnen genieten.

 BELANGRIJK: LEES ONDERAAN DEZE PRODUCTPAGINA HOE DE ACCU TRAINT. 

100% waterdicht!

Deze halsbanden met licht zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje én een flinke duik kunnen, deze veilige rode LED halsband is 100% waterproof en daarom uitermate geschikt voor de waterliefhebbers. Dus duikt jouw maatje ook graag in het donker het water in? Of wil je de halsband het hele jaar door gebruiken? Dan is deze 100% waterproof halsband lichtgevend een echte aanrader!

Oplaadbare Accu

Deze rode LED halsband lichtgevend is voorzien van een oplaadbare accu (incl. usb lader). Je kunt de lichtgevende halsband heel handig zelf opladen aan je telefoonlader, pc of laptop en je hoeft dus geen batterijen te vervangen; dus beter voor het milieu! De laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 40 minuten en wanneer het laden klaar is gaan de rode LEDjes in de halsband uit. Op deze manier weet je altijd wanneer de batterij weer vol is, handig toch? Wanneer de halsband volgeladen is kun je jouw viervoeter ongeveer 4 tot 5 uur zichtbaar zijn in het donker.

Hoogwaardige LED

In deze LED halsband zitten 2 glasvezel tubes met 2 rode high power LED’s. De tubes zorgen ervoor dat het licht mooi door de gehele halsband schijnt en laat de band fel oplichten.

Deze halsband met licht heeft 3 standen:

  • Aan: de LED’s branden continu;
  • Snel knipperen;
  • Langzaam knipperen.

Maten

Maat M: 35cm - 40cm
Maat L: 40cm - 50cm
Maat XL: 50cm - 60cm

--

Hoe behandel je je accu op de juiste manier?

Je kunt de capaciteit van de accu in stand houden door een correcte training. De uiteindelijke capaciteit van een accu is niet alleen afhankelijk van gebruik van hoogwaardige cellen; ook een goede ‘training’ is belangrijk.

Accu-training

Accu’s bereiken hun maximale capaciteit niet onmiddellijk na de eerste ladingsprocedure. Als je meteen de nieuwe accu in de dagelijkse toepassing gebruikt, wordt het aan het toeval overgelaten of de accu de maximale capaciteit bereikt. Door een correcte 'accu-training' wordt de capaciteit en de levensduur verhoogd. Een nieuwe accu moet ca. 5 maal bijna volledig ontladen en vervolgens volledig opgeladen worden.

 Tip: Probeer je accu nooit langer dan 2 maanden te laten liggen zonder op te laden, en leg geen lege accu in de kast. Zet het bijvoorbeeld in je agenda als je het idee hebt de accu in de zomermaanden langer dan 2 maanden niet te gebruiken. 

FD.LED.08.023.M

Datasheet

Kleur
Blauw
Motief
Geen
Materiaal
Nylon

Specifieke referenties

ean13
8700000114173