Luxe blauwe harnas hond 'Welsh'

Deze luxe blauwe harnas hond 'Welsh' is met uiterste zorg handgemaakt.

Meer details

€ 39,95

  • S
  • M
  • L

Datasheet

Kleur Multicolor
Motief Ruit
Materiaal Tweed
Accessoire Strik

Meer informatie

Luxe blauwe harnas hond 'Welsh'

Wandel in stijl met je hond met deze luxe blauwe harnas hond. Deze deftige Harris Tweed hondenharnas 'Welsh' is met liefde en uiterste zorg ontworpen. Deze harnas voor honden is tot in detail afgewerkt met een stijlvolle vlinderstrik en een zakje op de borst; versierd met een 'bot'-button. Deze harnassen zitten zeer comfortabel omdat er gebruik is gemaakt van fleece aan de binnenzijde. Er zal geen wrijving ontstaan en daarom zijn ze uitermate geschikt voor lekkere lange wandelingen. Deze honden harnassen zijn met wat water en zeep schoon te maken. Bevestig gemakkelijk de hondenriem aan de D-ring welke aan de achterzijde van het tuigje bevestigd zit. Deze tuigjes zijn geschikt voor kleine tot en met middelgrote honden, want we hebben deze leuke harnassen in de maten S, M en L. Meet atijd eerst goed de maten op alvorens je een van deze stijlvolle hondenharnassen aanschaft, om teleurstelling te voorkomen!

Deze (soortgelijke) hondenharnassen zijn uitvoerig getest tijdens wandelingen met mopshonden. Vanwege de aard van de zachte stoffen en materialen die gebruikt zijn, raden we deze hondenharnassen niet aan bij honden die heel hard trekken.

Maten

Maat S

Halsomtrek: 33 cm
Borstomvang: 35,5 cm – 50,8 cm

Maat M

Halsomtrek: 35,5 cm
Borstomvang:
45,5 cm x 66 cm

Maat L

Halsomtrek: 43 cm
Borstomvang:
55,5 cm x 78,5 cm

> strik zit vastgenaaid en is niet afneembaar.

Hoe meet je de maten van je hond op?

Halsomtrek in cm: zorg bij het meten ervoor dat je het onderste gedeelte van de hals meet waar de kraag op rust.
LET OP: voor rassen met grote hoofden, zorg ervoor dat je ook de hoofdomtrek meet, omdat de harnas groot genoeg moet zijn om over het hoofd van je hond te trekken.

Borstomvang:
Meet de omtrek van de borstkas waar de harnasbandjes omheen gaan.


Wij ontvangen graag een foto van je hond met een van onze harnassen! Mail je foto naar mail@funky-dogs.com. Hartelijk bedankt :-)