• Nieuw
P.L.A.Y. American Classic - Hamburger
  • P.L.A.Y. American Classic - Hamburger
  • P.L.A.Y. American Classic - Hamburger

P.L.A.Y. Hamburger

€ 14,95
Inclusief belasting

De hamburger van P.L.A.Y. kan uit elkaar gehaald worden en maakt geluid waardoor het spelen nog aantrekkelijk wordt. Dit hondenspeelgoed zorgt voor lang speelplezier.

Aantal
op voorraad

kerst


4 halen = 3 betalen

Voor 23u besteld = dezelfde dag verzonden!
Levering uit eigen voorraad
Zichttermijn 14 dagen
all protector spray

P.L.A.Y. American Classic - Hamburger

Superleuk hondenspeelgoed voor urenlang speelplezier! Gaan we voor een hamburger met friet of toch voor een hotdog en een lekker kippenboutje voor de lekkere trek? Uiteraard mag bij deze maaltijd de overheerlijke milkshake niet ontbreken! Dit leuke speelgoed zorgt voor veel plezier bij hond en baas. Iedere snack heeft een leuk geluidje en sommige snacks (hamburger en friet) hebben meerdere losse onderdelen. Dus… wat eten we vanavond?? Hamburger met een frisse milkshake of ga je voor het hele complete verkrijgbare snackpakket?

P.L.A.Y. Pets is een mooi merk die net anders is dan anders, het is afkomstig uit Amerika en ze hebben creatieve mensen op hun ontwerpafdeling. Hun ontwerpen zijn grappig om te zien en zorgt voor urenlang speelplezier. En tovert een lach op het gezicht van de hondeneigenaren. Verder zorgt P.L.A.Y. Pets  dat ze met duurzame materialen werken en hebben een partnership met de IFAW (International Fund for Animal Welfare) Een deel van de opbrengsten wordt aan deze organisatie gedoneerd.

Afmetingen: 10 x 11 x 11 cm

FD.HSG.190.2942

Specifieke referenties