P.L.A.Y. Pet Puppy Love - Muttscato Bottle Pluche
  • P.L.A.Y. Pet Puppy Love - Muttscato Bottle Pluche

P.L.A.Y. Muttscato

€ 12,95
Inclusief belasting

Met deze superleuke roze pluche Muttscato Bottle knuffel van P.L.A.Y. toost je samen met je geliefde viervoeter op de leukste momenten! De knuffel heeft het ontwerp van een champagnefles, dat is toch geweldig! 

Aantal
op voorraad

gratis verzending
Voor 23u besteld = dezelfde dag verzonden!
Levering uit eigen voorraad
Zichttermijn 14 dagen
all protector spray

P.L.A.Y. Pet Puppy Love - Muttscato Bottle Pluche

Met deze superleuke roze pluche Muttscato Bottle knuffel van P.L.A.Y. toost je samen met je geliefde viervoeter op de leukste momenten! De knuffel heeft het ontwerp van een champagnefles, dat is toch geweldig! Aan de binnenzijde van de knuffelfles zit een grappig giechel geluidje. Er is gebruik gemaakt van handgemaakt vakmanschap en door de dubbele laag aan de buitenkant én dubbel gestikte randen is de knuffel extra duurzaam.

P.L.A.Y. Pets is een mooi merk die net anders is dan anders, het is afkomstig uit Amerika en ze hebben creatieve mensen op hun ontwerpafdeling. Hun ontwerpen zijn grappig om te zien en zorgt voor urenlang speelplezier. En tovert een lach op het gezicht van de hondeneigenaren. Verder zorgt P.L.A.Y. Pets  dat ze met duurzame materialen werken en hebben een partnership met de IFAW (International Fund for Animal Welfare) Een deel van de opbrengsten wordt aan deze organisatie gedoneerd.

Afmetingen: 7 x 7 x 25 cm

FD.HSG.190.2945

Specifieke referenties