• Nieuw
Interactief speelgoed hondenpuzzel Dog Twister
  • Interactief speelgoed hondenpuzzel Dog Twister

Nina Ottosson - Dog Twister | Niveau 3

€ 23,95
Inclusief belasting

Verberg traktaties en jouw hond kan aan de slag met het Dog Twister spel. Jouw hond moet de taartpunten met de neus of poten te verschuiven om bij de snoepjes te komen. Het spel levert leuk tijdverdrijf op voor hond en baas.

Aantal
op voorraad

gratis verzending
Voor 23u besteld = dezelfde dag verzonden!

Levering uit eigen voorraad
Zichttermijn 14 dagen
all protector spray

Nina Ottosson - Dog Twister

De Dog Twister biedt veel speelplezier voor je hond. Deze hondenpuzzel is gaat de verveling tegen en is ook geschikt voor honden die te gulzig eten. Het spel bestaat uit een bord gevuld met schijven in de vorm van taartpunten en aan de randen handgrepen. Onder de taartpunten kan je een lekker tussendoortje plaatsen, door de handgrepen eruit te trekken. Plaats de snoepjes er onder terwijl uw hond meekijkt. Dan is het aan jouw hond om de snoepjes te vinden en deze te pakken te krijgen. Jouw hond dient de taartpunten weg te duwen of de taartpunten met neus of poten te verschuiven. Door de handgrepen eruit te trekken, kunnen de punten verschoven worden. Het Dog Twister spel heeft moeilijkheidsniveau 3 en dit is voor de gevorderde spuurder. Voor meer informatie over de spellen van Nina Ottosson kun je kijken op de merkpagina.

Het spel

Laat je huisdier eerst zitten en laat hem daarna zien hoe je de gaten onder de verschuifbare pizzapunten vult met snacks. Hierna kan je de hond een teken geven dat hij mag beginnen. Om het uitdagender te maken kun je de pizzapunten vastzetten met de witte handvaten aan de zijkant van het spel. Deze handvaten moet hij eerst met zijn poot of snuit induwen om het pizzapunt te deblokkeren. Daarna kan jouw huisdier het pizzapunt verschuiven om bij de snack te komen. Probeer je huisdier aanwijzingen te geven en prijs elke voortgang in het spel met enthousiasme.

Eigenschappen

  • Gemaakt van gerecycled kunststof
  • Kan gewassen worden onder de kraan met zeep
  • Stimuleert het jachtgedrag
  • Leuk interactief spel met een moeilijkheidsgraad van niveau 3
  • Geschikt voor alle soorten honden
  • Let op: Geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd, ras of grootte. Zorg er ook voor dat dit spel altijd onder constante supervisie wordt gespeeld!

Gewicht: 1,3 kg

FD.HSG.270.3318

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in