Over ons

Onze webwinkel

Funky-Dogs.com is een online boutique voor de Nederlandse en Belgische markt, waar je vrolijke en unieke, handgemaakte hondenaccessoires & eerlijke verzorgingsproducten kunt kopen. Al onze producten zijn diervriendelijk; je zult dus geen leder of andere dierlijke producten vinden in onze webshop.

De Australian Labradoodle die je op onze website steeds tegenkomt heet Mas, onze kameraad en inspiratiebron. Mas keurt zelf eerst alle producten, van bandana's tot hondenshampoo's. Wij wensen je veel plezier op Funky-Dogs.com!


Funky-Dogs.com is een website van:


Julianastraat 28
5151 VV Drunen
+31 (0) 647 140 111
mail@studiovortex.nl
www.studiovortex.nl
KvK-nr. 62261037

 


Je kunt ons ook vinden op Facebook, Twitter & Pinterest.
Kijk ook eens op ons Blog!Promotie Dierendoelen

Wij bieden kostenloos onze diensten aan voor het ontwerp van drukwerk tbv. de promotie van dierendoelen. Graag werken wij samen met deze wereldverbeteraars. Promotie helpt ideologische ideeën over te brengen en naamsbekendheid te vergroten. Meer informatie? Neem contact op met ons op: mail@studiovortex.nl

Klantenservice

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. 

+31 (0) 647 140 111

Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

 • Op werkdagen vóór 17.00u besteld, volgende werkdag geleverd. Ook op zaterdag!
 • 14 dagen op zicht
 • Compleet & uniek assortiment
 • Veilig betalen zonder bijkomende kosten
 • Levering uit voorraad
 • Je steunt een goed doel met je aankoop
 • Diervriendelijke webshop; wij verkopen geen leder


Schrijf een review

Heb je een artikel bij ons gekocht? Schrijf dan een review en maak kans op een mooie halsband. Jouw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. Bij iedere 200 deelnemers wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt. Alvast hartelijk bedankt!

 • Je ontvangt automatisch je 5% kortingscode na deelname
 • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en het wordt op onze Facebookpagina bekend gemaakt
 • Iedere keer kans op een andere leuke halsband
 • Maximaal 1 review per aankoop

Dierenwelzijn

Wij zijn zeer begaan met het dierenwelzijn in de wereld en proberen hierin een actieve rol te spelen. Zo hebben wij een zwerfhond (Joy) uit Turkije geadopteerd (via Stichting Aai). Daarnaast werken wij uitsluitend met halsband- & riem-ontwerpers die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn. Dus met de aankoop van een halsband of riem dragen onze klanten automatisch een klein steentje bij. Ook zijn onze artikelen diervriendelijk, daarom verkopen wij geen leder. Wij steunen goede initiatieven d.m.v. sponsoring, donaties, petities, reclame & social media. Help je ook mee? De dieren kunnen je hulp hard gebruiken! Namens ons en de dieren: hartelijk dank! Meer over ons en goede doelen vind je op ons blog.


Wij zijn vrijwilliger bij Stichting AAI en vormgever van het AAI-magazine, daarom is het mogelijk dat je dit magazine bij je bestelling ontvangt. Dit is een informatief magazine over het werk en vrijwilligers van Stichting AAI, de (adoptie)honden uit het buitenland, succesverhalen van viervoeters met een gouden mandje en nog veel meer!

Adopteer ook een hond!
SPECIALE OPROEP VOOR WERELDVERBETERAARS:
wordt lid van The Petition Site (<klik op link) en kom in actie!