Brede halsband hond 'Rainbow'

Deze brede halsband hond 'Rainbow' is een leuke martingale halsband voor je hond en verkrijgbaar in 2 maten.

Meer details

€ 39,95

 • S
 • M

Datasheet

Kleur Multicolor
Motief Overig
Materiaal Stoffen
Type Martingale

Meer informatie

Brede halsband voor windhonden 'Rainbow'

Deze brede honden halsband 'Rainbow' is een opvallende martingale hondenhalsband en verkrijgbaar in 2 maten. Deze mooie martingaal halsband is verkrijgbaar in de maten S & M en is uitermate geschikt voor honden met een bredere nek in verhouding tot het hoofd, zoals bijv. windhonden. Maar door de breedte (maar liefst 5cm) is het tevens een mooi sieraad en zal ook zeker mooi staan bij andere hondenrassen. Deze halfcheck halsband hond kunnen goed in de wasmachine worden gewassen op een handwas programma. Wij adviseren onze klanten om een waszakje te gebruiken. Om het aanlijnen gemakkelijk te maken zijn al onze windhonden halsbanden voorzien van een stevige D-ring, waar je je hondenlijn veilig aan kunt bevestigen. Ook is deze halfslip hondenhalsband voor honden verstevigd voor extreme trekkracht en ultiem comfort. Bescherm je halsband met de 'All Protector-spray' en hij gaat nog langer mee! 

Deze brede martingale halsband is handgemaakt en beschikbaar in de volgende maten:

 • S: 25 - 38 cm nekomtrek > 5 cm breed
 • M: 30 - 48 cm nekomtrek > 5 cm breed
*Een zogenaamde Martingale halsband bestaat uit twee lussen: een grote lus die om de hals van de hond gaat en een korte lus waaraan de hondenriem wordt vastgemaakt. Als jouw hond aan de riem trekt, trekt de korte lus de hondenhalsband strakker aan zonder je hond te wurgen. Het grote voordeel van een windhonden halsband is dat de halsband losjes gedragen wordt, maar altijd strakker getrokken kan worden. Vooral erg handig als de kop niet breder is dan de nek van de hond (bijvoorbeeld windhonden). De halsband kan niet over de kop getrokken worden dus is veiliger dan een gewone halsband.

Productspecificaties: 
 • Unieke stof van hoogwaardige kwaliteit
 • Veiliger dan een gewone halsband
 • Stresspunten zijn driemaal gestikt
 • Interfacing voor stevigheid en duurzaamheid
 • Gebruik van sterke kwaliteit materialen voor extreme trekkracht en ultiem comfort
 • Stevig gelaste D-Ring
 • Kortom: Duurzaam, comfortabel en stijlvol
 LET OP: Alle halsbanden en riemen in onze webshop voor hondenspullen zijn handgemaakt, er kunnen daardoor kleine verschillen zijn in vergelijking met onze foto's op de website.

Meer over windhonden

De volgende honden behoren tot het windhondenras: Afghaanse windhond, Azawakh, Barzoi, Chart Polski, De Cirneco dell'Etna, Deerhound, Galgo Español, Greyhound, Hongaarse windhond/Magyar agár, Ierse wolfshond, Italiaans windhondje, Pharao Hound, Podenco Ibicenco, Saluki, Sloughi en de Whippet.

Een windhond is een hondensoort die vooral bedoeld is voor de jacht of wordt gebruikt bij windhondenrennen. Uiterlijke kenmerken van een windhond zijn: Diepe borstkas, slank, gebouwd op snelheid en wendbaarheid.