Hondenmuts 'Unicorn'

Je viervoeter waant zich in een sprookje met deze originele hondenmuts ‘Unicorn’. In 2 maten verkrijgbaar.

 LET OP! SELECTEER DE JUISTE MAAT! 

Meer details

op voorraad

€ 31,96

-20%

€ 39,95

Meer informatie

Honden muts 'Unicorn'

Je viervoeter waant zich in een sprookje met deze originele hondenmuts ‘Unicorn’. Gebruik je creativiteit en laat je viervoeter op een unieke manier schitteren op je mooiste foto's! Deze opvallende mutsjes voor honden zijn met liefde handgemaakt. De hoorn is stevig doordat deze is gevuld met vezelvulling. Deze leuke 'Unicorn' hondenmutsen zijn vekrijgbaar in 2 verschillende maten. De kleine maat S is geschikt voor onder andere Franse Bulldogs, Boston Terriërs en mopshonden. De grotere maat is geschikt voor de groeter rassen zoals bijvoorbeeld de Engelse Bulldog. Meet natuurlijk altijd eerst de maat van je hond, zodat je zeker weet dat deze leuke hondenmuts gaat passen. De hoed is taps in de rug zodat het gemakkelijk op het hoofd van je viervoeter te bevestigen is (door middel van gevlochten draden).

 LET OP! SELECTEER DE JUISTE MAAT! 

Maten

Maat S

Omtrek hoofd: 33cm - 38cm
Afmeting voorhoofd tot achterkant nek: min. 13cm

Maat S is geschikt voor kleinere hondenrassen zoals Franse Bulldog, Boston Terriër en mopshonden.

Maat M

Omtrek hoofd: 40,5cm - 48,5cm
Afmeting voorhoofd tot achterkant nek: min. 16cm

Maat M is geschikt voor grotere hondenrassen zoals een Engelse Bulldog.

Hoe meet je het hoofd van je hond?

1. Meet eerst de omtrek rond het hoofd; De omtrek van het gezicht begint bij de kaak, gaat om de bovenkant van het hoofd, onder de kin en terug naar het beginpunt.

2. Meet dan van het voorhoofd naar de achterkant van de nek om de juiste maat te bepalen. 

Zie foto voor verduidelijking. Mocht je twijfelen, bestel dan iets kleiner. De hoed is taps in de rug zodat het gemakkelijk op het hoofd van je viervoeter te bevestigen is (door middel van gevlochten draden).

TIP: Mocht je geen flexiblel meetlint hebben gebruik dan een draad; meet het gezicht op en houd de draad dan naast een liniaal.